Skip to main content

Maurice Seleky is op vrijdag 14 oktober 2016 moderator van de vierde editie van WorldTalks &Co in de Stadsschouwburg Amsterdam. Deze keer bespreekt het programma hoe vluchtelingen Amsterdam kunnen versterken.

Amsterdam staat al eeuwenlang bekend als stad waar vluchtelingen uit de hele wereld een veilige plek proberen te vinden. Hoe gaat onze stad echter met de huidige vluchtelingencrisis om? En welke waarde kan deze generatie vluchtelingen toevoegen aan de stad? Met ons publiek, zaalpanel en Skype-gasten zoeken we naar pragmatische oplossingen en antwoorden.

Gasten zijn onder meer:
• Renée Frissen, actieonderzoeker bij het Instituut voor Publieke Waarden en initiatiefnemer van OpenEmbassy
• Ivo van de Wijdeven, historicus, politiek analist en gastcorrespondent Grenzen van De Correspondent
• Loes Laetimia, initiatiefnemer en ontwikkelaar Gastvrij Oost

Zie hier voor meer informatie en kaarten.

 

Leave a Reply