Skip to main content

Per 1 april is Maurice Seleky aangetreden als Hoofd van het team Communicatie & Marketing bij het Amsterdam Museum. In die rol is hij verantwoordelijk voor de taakvelden marketing, communicatie en sales en is hij tevens lid van het managementteam van het Amsterdam Museum.

‘Met Maurice Seleky hebben we een bijzonder energieke, gedreven en creatieve professional binnengehaald met een groot relevant netwerk in de stad en daarbuiten’, laat een enthousiaste Judikje Kiers, directeur van het Amsterdam Museum weten. ‘Hij bruist van de ideeën en ik zie er enorm naar uit om met hem samen te werken om het Amsterdam Museum, met al onze locaties, zijn collectie van ruim 100.000 objecten en zijn grote verzameling verhalen bij nog meer Amsterdammers en bezoekers van onze mooie stad bekend te maken.’

Seleky over zijn aanstelling: “Het Amsterdam Museum is een prachtige culturele instelling met een
grote maatschappelijke waarde voor de bewoners en bezoekers van de stad Amsterdam. Het is een
plek waar kunst, cultuur, geschiedenis, erfgoed en het publieke gesprek rondom de identiteit van de
stad samenkomt. Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te mogen leveren aan de groei en
ontwikkeling van dit bijzondere museum.”